Mancarea parca este mai delicioasa intr-o farfurie eleganta si frumoasa. In ziua de azi, exista pe piata farfurii de toate marimile, formele si culorile.

Rotunde sau dreptunghiulare. Mici sau mari. In culori vii sau albe. Dar si din materiale diferite: sticla, ceramica sau portelan. Decorate sau mai simple. Farfuriile reprezinta un element important in cadrul unei mese. Mizeaza pe culori, pe forme si pe materiale.

Farfuriile albe se adapteaza oricarei circumstante

Chic si sobra deopotriva, farfuria alba se armonizeaza cu orice stil de decorare a mesei. Clasicismul sau o impiedica sa se demodeze odata cu trecerea anilor. In forme variate, aceste farfurii sunt ideale pentru masa de pranz cat si pentru o cina mai formala, cu o ocazie mai speciala.

Fiecarei farfurii ii corespunde o utilitate

Creativitatea este la moda si atunci cand vine vorba de farfuriile din care mancam. Epoca in care farfuriile nu puteau sa fie decat rotunde a apus demult.

O farfurie patrata este o farfurie la moda, in tendinte si ofera o suprafata propice celor mai frumoase prezentari gastronomice, la fel ca la restaurant. Acelasi lucru este valabil si pentru farfuria dreptunghiulara pe care putem pune diferite alimente, la fel ca pe un platou.

Pentru un desert sau pentru felul principal, o farfurie plata este intotdeauna utila.

Cate farfurii trebuie sa aduca un ospatar?

Farfuriile curate si sterse se vor aduce in seturi de cate 15, pe bratul stang. Distanta dintre farfurii pe masa trebuie sa fie de aproximativ 30-40 de centimetri.

Cate farfurii se impart la inmormantare?

Exista obiceiul sa se imparta un anumit numar de farfurii sau de pahare, 6, 12 sau 24 insa acest obicei nu are nicio legatura cu preceptele religiei ortodoxe. Este vorba doar despre o datina pe care familia o poate respecta sau nu. Numarul ales nu are absolut nicio influenta asupra starii sufletului celui plecat la cele vesnice.

Ce inseamna cand visezi farfurii?

Ai visat intr-o noapte farfurii si ai dori sa cunosti semnificatia acestui vis. Fiecare imagine care ne apare in vis poseda o semnificatie unica. Semnificatia este diferita de la o persoana la alta.

Farfuria in vis, are, de cele mai multe ori, o semnificatie negativa. O situatie dificila care se poate agrava, sa derapeze in viitorul apropiat. Furtuna va lua in curand sfarsit cu conditia sa fii stapana pe situatie.

Insa, si aceste momente dificile pot fi bogate in lectii pretioase. Farfuria in vis mai poate indica unele probleme de sanatate. Corpul tau este nava de care te folosesti pentru a calatori in viata, nu il neglija, ai grija de el. Cel mai bine ar fi sa faci un control de rutina.

Fie ai nevoie de un set farfurii, de un suport farfurii pentru o cina in familie sau pentru o ocazie mai speciala, trebuie sa le alegi cu grija, din materiale de calitate. Exista si farfurii ieftine de calitate dar trebuie sa fii atent la materialul din care sunt facute si la grosimea acestora.

Exista un set de farfurii adaptat fiecarei ocazii in parte (farfurii pentru masa de Craciun, pentru masa de Paste, etc). Farfuriile perfecte iti vor sublima masa si preparatele culinare si trebuiesc alese in intr-un stil care sa raspunda perfect nevoilor si cerintelor tale.

Farfuriile de calitate au un rol important in viata de zi cu zi. De aceea, magazinele de specialitate propun o gama larga de farfurii, concepute astfel incat sa fie in armonie cu decoratiunile tale interioare si sa raspunda nevoilor familiei tale.

Servicii de farfurii din materiale diferite precum portelan, ceramica sau bambus te asteapta sa le alegi. Exprima-ti stilul unic si alege un model in concordanta cu personalitatea ta.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

7 thoughts on “Sfaturi utile pentru cumpararea unor farfurii

  1. Am gasit acest articol extrem de util si practic. Am invatat multe lucruri noi despre optimizarea SEO si cum sa aplicam aceste strategii pentru a obtine rezultatele dorite. Multumesc pentru informatiile de calitate!

  2. Ma bucur ca am descoperit acest articol pentru ca mi-a oferit informatii valoroase despre cum pot imbunatati clasamentul site-ului meu pe motoarele de cautare. Recomand cu incredere tuturor celor care se ocupa de marketing online.

  3. Articolul este foarte interesant si util pentru cei care doresc sa afle mai multe despre optimizarea SEO. Sunt explicatiile clare si bine structurate, iar exemplele practic ilustreaza conceptele prezentate.

  4. Am fost placut impresionat de profunzimea subiectului abordat in acest articol. Este o lectura obligatorie pentru oricine doreste sa isi imbunatateasca pozitionarea in motoarele de cautare.

  5. Autorul acestui articol demonstreaza o intelegere profunda a tehnicilor de optimizare SEO si reuseste sa explice totul intr-un mod simplu si accesibil. Multumesc pentru informatiile valoroase!

  6. Ma bucur ca am dat peste acest articol pentru ca mi-a clarificat multe aspecte legate de optimizarea SEO a site-ului meu. Recomand cu incredere tuturor celor care doresc sa obtina rezultate mai bune in motoarele de cautare.

  7. Articolul este foarte bine structurat si ofera informatii utile despre cum sa iti optimizezi site-ul pentru motoarele de cautare. Am descoperit multe sfaturi noi pe care cu siguranta le voi pune in practica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *