Scaunul perfect pentru masa de luat masa este cel care se integreaza in camera, ridicand stilul celorlalte piese de mobilier si respectand obiceiurile tale de viata. Dar cum ajungi la alegerea finala? Incepe cu cativa factori care te pot indruma catre modelul potrivit.

Ce diimensiuni trebuie sa aiba scaunele?

Una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le iei inainte de a cumpara orice tip de mobilier este sa iei in considerare dimensiunea acestuia.

Un scaun excelent se poate „pierde” daca nu se potriveste unui spatiu prea mare (si viceversa). Prin urmare, va sfatuim sa masurati suprafata sufrageriei si sa faceti cateva incercari cu ajutorul unei benzi de hartie pentru a va face o prima idee despre spatiu si pentru a calcula spatiul dintre scaune.

Nu uitati sa verificati inaltimea de la podea pana la masa, luand in considerare si cotierele, astfel incat sa puteti glisa scaunele sub masa.

Scaunele trebuie sa fie de calitate asa cum sunt cele din categoria scaune Gaming si este ideal sa aiba huse scaune care sa le integreze in restul spatului. Acelasi lucru este valabil inclusiv pentru un scaun birou.

Ce inaltimea este recomanda pentru sezutul pe scaune?

Aceasta valoare descrie masura de la podea pana la partea superioara a spatarului si este unul dintre factorii determinanti pentru a sti cum sa alegeti o masa si scaune.

Luati masa ca punct de referinta, care are de obicei o inaltime de aproximativ 70-80 cm: pentru a asigura o sedere optima, distanta dintre scaun si marginea inferioara a mesei trebuie sa fie mai mare de 30 cm.

Astfel de detalii sunt importante atat pentru scaune living cat si pentru mobila bucatarie, scaune terasa sau scaune bar.

Ce trebuie urmarit petru confortul unui scaun?

Nu se poate nega, confortul este totul la un scaun de masa. Daca intentionati sa petreceti mult timp la masa, optati pentru scaune tapitate cu spatar inalt, care va urmaresc si va invaluie spatele.

Alternativ, puteti adauga intotdeauna perne moi pentru scaune. Puteti opta si pentru scaune ergonomice care sa va relaxeze. De asemenea, cand cumparati scaune de masa bebelusi, nu uitati de materiale usor de curatat.

Materialele din care sunt facute scaunele

Un factor important in alegere este tipul de material al scaunului. Scaunele tapitate in tesatura sau catifea au o captuseala care le face confortabile si pot fi adaptate la multe stiluri diferite datorita varietatii de culori.

Scaunele din lemn pot avea forme traditionale in stil country sau modele minimaliste cu lemn de culoare deschisa, perfecte pentru stilul scandinav.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Cum poti alege scaunul perfect?

  1. Este impresionant cat de multe informatii utile pot fi gasite intr-un singur articol. Autorul a acoperit toate aspectele importante, de la design la optimizarea pentru motoarele de cautare.

  2. Am urmat sfaturile din acest articol si am reusit sa-mi imbunatatesc site-ul web considerabil. Recomand cu incredere acest ghid tuturor celor care doresc sa obtina rezultate profesionale.

  3. Imi place modul in care autorul a structurat informatia. Este foarte organizata si usor de parcurs. Nu am mai gasit pana acum un ghid atat de detaliat si bine documentat.

  4. Articolul este foarte util pentru cei care doresc sa-si dezvolte un site web de la zero. Sunt prezentate pas cu pas toate etapele necesare, iar explicatiile sunt clare si usor de inteles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *