Sarbatorile de iarna sunt atat de aproape incat deja simti cum invitatii bat la usa. Sufragerie este in primul rand functionala, dar da si tonul pentru restul decorului casei tale.

Daca doresti da dai un aspect nou, curat si primitor sufrageriei tale in aceasta iarna atunci am pregatit pentru tine 5 piese de decor care improspateaza decorul camerei si fara a trebui sa spargi pusculita.

Pufuri marocane

Daca lista de invitati este gata si te ingrijorezi deja unde vor avea loc toti oaspetii atunci ar trebui sa iei in considerare pufurile marocane.

Create din piele naturala, acestea arata spectaculos si vor fi locul preferat de socializat. Foarte versatile, puteti folosi pufurile in locul unei masute de cafea traditionale, o tava de lemn gasindu-si perfect locul peste puful rotund.

Minunat este ca aceste pufuri se gasesc in magazinul Mango+Bloom fara umplutura, putand fi umplute cu orice aveti prin casa, de la prosoape pana la haine care nu mai va sunt de folos.

Perne de podea

Asemeni pufurilor din piele, pernele de podea din lana pot fi solutia perfecta pentru vizitatori. Pernele de podea autentice marocane sunt create din bucati taiate din covoarele marocane berbere rezultand piese de mobilier confortabile.

Cu o traditie de peste 10 mii de ani in crearea de covoare din lana, puteti fi siguri ca aveti o piesa de decor durabila si de calitate.

Set de tavi de cuibarit

Tavile de cuib sunt un fel ca tavile universale, cu exceptia faptului ca pot fi stivuite una in alta. Alternativ, puteti plasa piesele individuale pe diferite suprafete in spatiul dvs. Pot tine orice, de la telecomenzi si lumanari parfumate pana la paharele invitatiilor.

Mese de cuibarit

Sunt tavi de cuibarit, apoi sunt mesele de cuibarit. Acestea din urma pot fi asezate una langa alta, pe parti opuse ale camerei sau stivuite impreuna pentru a economisi spatiu.

Felinare fara flacara

Pentru a crea o atmosfera primitoare gandeste-te sa asezi un felinar de interior alimentat de baterii pe masuta din sufragerie sau langa unitatea de TV.

Aceasta piesa de decor minimalista, completeaza schema de culori a camerei, oferind in acelasi timp iluminare filtrata pentru a imbunatati atmosfera.

Covorase din blana

Desi multa lume identifica blana de oaie cu sezonul rece, datorita beneficiilor sale pentru sanatate, acestea sunt potrivite pentru tot timpul anului.

Optarea pentru cateva covoare din blana de oaie va fi o alegere pentru care invitatii iti vor multumi. Foarte pufoase, acestea pot fi adoptate de orice stil de decor si sunt un plus de confort pentru orice zona a casei.

3 thoughts on “6 piese de decor pentru un aspect nou si primitor de sarbatori

  1. M-am simtit inspirat dupa citirea acestui articol. Am realizat ca designul web este o forma de arta si trebuie tratat ca atare. Autorul ne-a aratat cum putem transforma un simplu site intr-o experienta vizuala captivanta prin folosirea corecta a elementelor de design.

  2. Am fost impresionat de felul in care autorul a explicat importanta unui design atragator si usor de navigat pentru un site web. Aceasta poate face diferenta intre succes si esec in mediul online. De asemenea, am apreciat sfaturile practice oferite pentru crearea unui site vizualmente placut.

  3. Articolul este foarte interesant si ofera informatii utile pentru cei care doresc sa dezvolte un site web. Am aflat multe lucruri noi despre designul web si cum sa alegem culorile potrivite pentru un site. Recomand acest articol tuturor celor care sunt interesati de web design.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *